About

DE BABYSPA

 

Een unieke ervaring om mee naar huis te nemen

CONTACT:

 

Adres: Narcsissenstraat 10

2165 XB Lisserbroek

Email: annette@babyspa.nl

Telefoon: 06-1975 7510

GEOPEND OP AFSPRAAK

 

DAT KAN OOK 'S AVONDS OF IN HET WEEKEND

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Mijn verhaal

Mijn naam is Annette Troost en al ruim 25 jaar heb ik ervaring met kinderen en dan vooral baby’s. Die ervaring heb ik voornamelijk opgedaan in de Kraamverzorging. Het was mijn lust en mijn leven. In dat vak heb ik een schat aan ervaring opgedaan en dat gecombineerd met de ervaring van moeder zijn van een veel te vroeg geboren kindje, die veel baat had bij massage, is de BabySpa ontstaan.

Lang voordat ik zelf kinderen had heb ik al een cursus babymassage gedaan

In de verschillende gezinnen waar ik mocht helpen heb ik ook hier en daar een andere massagetechniek opgepikt. Verder heb ik me verdiept in nieuwetijds kinderen, Bach remedies, Reiki, coaching en nog veel meer, voor mij interessante, onderwerpen.

Al deze dingen en mijn voorliefde voor ontspanning en een rustige sfeer zijn in de BabySpa samengekomen. Ik vind het heerlijk om een kind te zien ontspannen en daardoor ook de ouders, de verhalen van de ouders te horen, hen een helpende hand te bieden als ze dat wensen. Het geeft mijn leven zin. Ik ben er van overtuigd dat we niet veel nodig hebben om gelukkig te zijn. Een kind dat geniet zorgt daar al voor.